Inici de curs

Benvolgudes famílies

Us informem de l’estructura l’organització del mes de setembre del curs 2022-2023. Com sabeu el Departament d’Educació ha fet canvis en el calendari i l’horari escolar que afecten a ed. Infantil i Primària.

L’inici del curs serà el proper dilluns dia 5 de setembre pels infants del cicle PETITS ( només 4 i 5 anys), del cicle MITJANS i del cicle GRANS (ed. Infantil i Primària). L’horari del mes de setembre serà de 9h a 13h.

Tal com es va comunicar a les entrevistes individuals del juliol, els infants de 3 anys comencen el dia 6 de setembre en franges horàries adaptades a les seves necessitats.

En el cas de les noies i nois del cicle JOVES, començaran el dimecres 7 de setembre fent la presentació del curs 2022-2023. A partir del dijous 8 de setembre realitzaran el seu horari habitual (matí, de 8h a 12:30h   i tarda, de 15h a 16.30h, excepte divendres, de 8 a 14h).

En compliment de la normativa, el centre oferirà un servei d’acollida per la franja horària de 15h a 16.30h que gestionarà l’AFA. Aquest servei està pensat per facilitar la conciliació en el cas d’aquelles famílies que ho necessitin.

Per afavorir la planificació d’aquest temps és imprescindible que les famílies interessades informeu a la persona de referència del grup l’assistència dels vostres infants en aquest servei, tant si és esporàdica com fixe. Podeu donar aquesta informació presencialment o pel coreu electrònic del grup.

Les persones que atendran als infants en aquest tram horari seran de l’equip de monitoratge del servei de menjador i migdia que gestiona l’AFA de l’institut escola ELS PINETONS. Les activitats que es faran en aquest temps no lectiu seran de joc lliure, tallers i d’altres propostes diversificades.

Pel que fa a les entrades i sortides es mantindran com el passat curs:

Cicle PETITS i MITJANS, porta d’accés de l’avinguda Catalunya,16

Cicle GRANS, porta d’accés (bosquet) del carrer Barberà

Cicle JOVES, a les 8h porta d’accés de l’avinguda Catalunya, 16 i la resta  d’entrades i sortides per la porta d’accés a mòduls del carrer Barberà

En el cas de les entrades de l’acollida de tardes (15h) seran sempre per l’avinguda Catalunya,16.

Per a qualsevol dubte en relació amb l’acollida de tardes, contacteu amb l’escola (telèfon: 935946722 o mail: a8076583@xtec.cat).

Gràcies per la vostra col·laboració.

AFA i equip directiu

institut escola ELS PINETONS                             

Ripollet, 1 de setembre de 2022