Benvinguda al nou curs 2022-2023!

Benvolgudes famílies

Ens tornem a trobar per iniciar aquest curs 2022-2023. Us donem la benvinguda al curs que començarem el dilluns 5 de setembre de 2022, a les etapes d’ed. Infantil i Primària, i el dimecres 7 de setembre a l’etapa d’ed. Secundària.

Un curs que reprenem amb tota la naturalitat en les nostres vides diàries que es va veure alterada amb motiu de la crisi sanitària. Enguany no hi ha restriccions, tornem a recuperar plenament la vida quotidiana sense aquelles mesures necessàries però que enterbolien les relacions entre persones.

Aquest 22-23, l’equip docent som 78 professionals entre mestres, professores, tècniques i vetlladores distribuïts en els diferents cicles, més quatre persones d’administració i serveis. Cal afegir el personal de neteja i l’equip de monitoratge. Som un gran equip de persones per atendre els infants i joves de la nostra comunitat.

Tot i les novetats i modificacions del calendari i l’horari escolar, la plantilla docent es troba a l’institut escola gairebé en la seva totalitat, la qual cosa ha afavorit des del passat 1 de juliol el disseny, la planificació i les tasques de coordinació i preparació del curs que iniciem el proper dilluns.

Com sabeu aquest curs acabarà la primera promoció del cicle JOVES, i tot l’equip de mestres tenim la certesa que les noies i els nois tenen un futur extraordinari per viure i créixer.

Us plantegem que ens ajudeu i acompanyeu a consolidar el PROJECTE EDUCATIU COMÚ de la nostra comunitat, reforçant els vincles i la confiança en les relacions de vida i aprenentatges d’infants i joves, establint comunicacions de respecte des de la quotidianitat i construir-nos des de la pròpia identitat de l’institut escola ELS PINETONS.

Per acabar, un desig per compartir: que tinguem un bon curs!.  

Us volem fer arribar unes paraules de Marina Garcés (filòsofa i professora universitària) que en el seu llibre Escola d’aprenents diu:

“La pregunta clau, la que cap societat no s’ha deixat mai de repetir, és: com educar?. Aquest com no es resol, només, amb respostes de procediment. És el com de l’ètica, de la política i la poètica. Interroga i qüestiona els modes de fer i les formes de vida. Preguntar com educar?, és preguntar-nos com volem viure.

Equip de mestres

institut escola ELS PINETONS                

Ripollet, 5 de setembre de 2022