PREINSCRIPCIÓ 2020-2021

Instruccions de la preinscripció i matrícula  del curs 2020-2021

“En el context social actual, degut a l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, cal reduir al màxim els tràmits presencials, substituint-los per actuacions telemàtiques i, quan això no sigui possible, cal prendre les mesures preventives necessàries, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, per garantir la salut de les persones.”

Cal formalitzar de manera general la sol·licitud telemàticament però de manera excepcional, per als casos en què la família no pugui fer el tràmit telemàticament de presentació de sol·licitud, aquesta es podrà presentar presencialment al centre. En aquest cas, es farà a través de cita prèvia (detallat més endavant).

Número per determinar l’ordre de les sol·licituds en cas d’empat a l’educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria:

33.386

ENLLAÇ A LA WEB DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. PROCÈS PREINSCRIPCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *