GESTIÓ TELEMÀTICA

PRESENTACIÓ TELEMÀTICA DE DOCUMENTACIÓ 

Cal formalitzar, de manera general, la sol·licitud de preinscripció mitjançant el correu electrònic. El model de sol·licitud de preinscripció es troba a disposició en el web del Departament d’Educació per poder-lo descarregar, omplir i guardar. S’hi pot accedir mitjançant un ordinador, una tauleta tàctil o un telèfon mòbil. Durant el període de presentació de sol·licituds, cal enviar el resguard de la sol·licitud emplenada que es genera quan es fa la sol·licitud i la documentació identificativa i acreditativa dels criteris al·legats (escanejada o fotografiada per les dues cares) a l’adreça oficial de correu electrònic del centre demanat en primera opció.

El centre respondrà amb un correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció.

Important: La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta escanejada o fotografiada. 

A partir del dia 13 de maig, podeu entrar en aquest enllaç per realitzar la sol·licitud de preinscripció: www.preinscripcio.gencat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *