Carta Inici de Curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,
Comencem avui el nou curs 2021-2022, un curs que continua emmarcat dins la crisi sanitària provocada per la COVID 19, tot i que enguany podrem incorporar mesures més flexibles que ens facilitaran la recuperació de la vida quotidiana de la nostra comunitat educativa.


Després de l’experiència del passat curs, totes i tots nosaltres (infants, joves i adults) hem après a identificar que l’entorn escolar esdevé un espai de tranquil·litat, de confiança i de protecció pel nostre alumnat.

Aquest és un escenari que generarà més comunicació entre escola i famílies amb les mesures de protecció que ja coneixem: ús de mascareta i distanciament social.

Per altra banda, aquest curs celebrem el 15è aniversari de la creació de l’institut escola públic ELS PINETONS i us convidem a totes les famílies a participar en el disseny i propostes per portar a terme aquesta celebració. Ben aviat us informarem del format de l’esdeveniment.

Aquest 2021-2022 és un curs en què tota la plantilla docent ja està al centre, som 77 professionals d’Educació Infantil, Primària i Secundària. Aquesta incorporació de tot el personal ha facilitat el disseny i la planificació del curs i les tasques de preparació i coordinació interna de l’equip.

Tenim per davant un curs que iniciem amb un recorregut llarg de vida i aprenentatges dels nostres infants i joves que compartirem i, que també -sens dubte- ens farà créixer i aprendre a les persones de referència, tant famílies com mestres.

Us donem la benvinguda a l’escola, a l’institut, a la casa dels infants i joves des del convenciment que totes i tots gaudirem de les relacions de vida que s’establiran, i que aprendrem a construir-nos com a persones.

QUE TINGUEM UN BON CURS!


Equip de mestres i Equip directiu
institut escola públic ELS PINETONS Ripollet, 13 de setembre de 2021