Eleccions al consell escolar

INFORMACIÓ a les FAMÍLIES de la COMUNITAT EDUCATIVA

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR, resolució EDU/3043/2021, de 6 d’octubre, per la qual s’estableix el calendari i el règim del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics.

Benvolgudes famílies,

El passat dia 6 d’octubre de 2021, el  Departament d’Educació ha publicat la resolució per renovar aquest curs el CONSELL ESCOLAR. En aquest sentit us volem fer arribar una reflexió important en relació a la PARTICIPACIÓ de les famílies en tot el PROCÉS com a necessitat de la mateixa comunitat educativa.

Considerem que el dret a participar com ciutadania i famílies dels infants i joves en l’òrgan de gestió de la vida educativa del nostre institut escola és un element essencial recollit en els eixos vertebradors que es despleguen en el nostre PROJECTE EDUCATIU i esdevé -sens dubte- una responsabilitat altruista en l’exercici d’aquest dret reconegut.

Us convidem a participar activament  VOTANT en aquest procés electoral amb l’objectiu de millorar la qualitat democràtica de la nostra comunitat educativa a través de la vostra representació en el Consell Escolar.

Tota la informació sobre les eleccions i el calendari d’actuacions la trobareu a la web del centre.

Moltes gràcies.

Cordialment,

Equip directiu

IE ELS PINETONS                                                    

Ripollet, octubre de 2021

RENOVACIÓ CONSELL ESCOLAR

CALENDARI DEL PROCÉS ELECTORAL