Altres informacions

Equipaments

L’escola té tres edificis: un de planta única que pertany a Educació Infantil (segon cicle) on es situen els infants del cicle de PETITS (dels 3 als 6 anys) on hi ha 9 sales, sis per a cada grup d’edat o referència. També hi ha una sala gran per el treball psicomotriu i altres sales o zones per tallers, serveis comuns, sala de mestres i magatzem. També hi trobem un menjador i un office per complementar la cuina. 

Totes les sales d’aquest edifici tenen sortida directa a l’exterior i estan assolellades. Al seu voltant es troba el jardí i les zones d’esbarjo del cicle de PETITS, amb diferents propostes lúdiques amb contingut educatiu com ara l’hort, cuinetes, sorrals, … 

L’edifici que acull l’Educació Primària (cicles de MITJANS i GRANS) és una construcció de quatre plantes on situem, a cadascuna de les tres plantes, una de les tres escoletes amb els grups de referència de 6 anys a 11 anys on hi ha 12 sales per atendre els infants.  En aquestes plantes també trobem espais com ara laboratoris (científic, lingüístic, artístic, social, matemàtic, …) i espais més petits on treballem amb grups reduïts, així com lavabos i magatzems.

A la zona que té accés directe a l’exterior (planta baixa) es situen tots els serveis comuns: biblioteca, gimnàs-auditori, sala de mestres, administració, consergeria, equip de gestió, vestíbul d’entrada a l’edifici, espai AFA, cuina i menjador, lavabos i magatzems.

Les zones d’esbarjo i exterior rodegen l’edifici del cicle de PETITS amb forma d’E majúscula, també envolten l’edifici dels cicles de MITJANS i GRANS amb una gran zona central i  una pista polivalent i esportiva. Un altre espai d’esbarjo és el bosquet, zona cedida per l’Ajuntament.

L’Educació Secundària (cicle  de JOVES) es troba situada provisionalment en un espai municipal anomenat Casa Natura. Aquest espai es troba a pocs metres de l’edifici central, envoltat per un entorn natural de referència a la població.

Horaris

cicles de PETITS, MITJANS i GRANS

Matí: de 9 hores a  12.30 hores

Tarda: de 15 hores a 16.30 hores

cicle de JOVES

Matí: dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 8.00h a 12.30h.

Tarda: dilluns, dimarts, dimecres i dijous: de 15.00h a 16.30h.

Divendres: de 8.00h a 14.00h.