Quatre cicles

PETITS, MITJANS, GRANS I JOVES

COMUNITATS D’APRENENTATGE I VIDA

Amb l’objectiu d’afavorir una organització de la vida quotidiana ens plantegem unes estructures cícliques on es treballa en grups de tres nivells d’edat diferents per donar resposta i humanitzar més els agrupaments d’infants, que com a màxim poden ser 75 en els cicles de PETITS (dels tres als sis anys), MITJANS (dels sis als 8 anys) i GRANS (dels 9 als dotze anys).

En el cas del cicle de JOVES (dels 12 als 16 anys) cal tenir present que aquest curs 2019-2020 tot just hem començat amb el nivell de primer i ens plantegem una estructura tant personalitzada com sigui possible atenent les necessitats de l’adolescència.

Tal vegada, els principis educatius de l’atenció a la diversitat i l’escola inclusiva inspiren la nostra acció educativa, la seva preparació i planificació.

Els quatre equips docents entenem, reflexionem, consensuem i validem aquesta estructura com a una plataforma on fomentar situacions i contextos d’aprenentatge per acompanyar els infants i joves en la seva cerca del coneixement.

Equip docent de l’institut escola públic ELS PINETONS