Feliç any nou 2022!

Benvolgudes famílies,
Us recordem que el proper dimecres 22 de desembre de 2021 és el darrer dia d’aquest primer trimestre i, aquest dia, la jornada escolar acabarà a les 13h per a tots els cicles de l’institut escola ELS PINETONS.
No és necessari que els infants i joves portin esmorzar a l’escola perquè compartirem coca i xocolata en els diferents grups. El servei de menjador escolar funcionarà amb normalitat fins a les 15.30h. Us recordem que no hi haurà extraescolars ni activitats esportives a la tarda.
Atès que el dia 22 sempre hi ha molta demanda del servei de menjador, i que l’aforament és limitat, si voleu tiquets esporàdics per dinar aquell dia, caldrà demanar-los com a molt tard el DILLUNS 20 DE DESEMBRE. No s’acceptaran les peticions de tiquets que es presentin després d’aquesta data. 
Gràcies.
Cordialment,
AFA i equip directiu
institut escola ELS PINETONS

Beques Menjador i Material Escolar. Ajuntament Ripollet

RESOLUCIÓ DEFINITIVA BEQUES DE MATERIAL ESCOLAR (17 desembre de 2021)

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=335416&idens=818030008

Us comuniquem que la Junta de Govern Local ,en sessió de 27 d’abril 2021, va aprovar la convocatòria de les beques de material escolar curs 2021-2022 atorgades per l’Ajuntament de Ripollet; i que en data 5 de maig de 2021 es van publicar definitivament al Bopb les bases reguladores del  Consell Comarcal del Vallès Occidental per a l’atorgament dels ajuts individuals de menjador adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil escolaritzats en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya durant el curs escolar 2021-2022 i que disposi de servei de menjador.

És important que tingueu molt en compte el següent :

  • Les sol·licituds en aquesta convocatòria seran diferents per cada concepte, una per les beques de material escolar i un altra per les beques de menjador escolar.
  • La convocatòria d’aquest curs escolar s’adreça als nens del nostre municipi, que cursin segon cicle d’educació infantil, primària, i també als alumnes d’educació secundària obligatòria l’ESO.
  • En el cas d’ajuts de menjador, la sol.licitud es imprescindible anotar l’IDALU
  • Per presentar les sol·licituds cal demanar cita prèvia a l’OAC, trucant al tel.935046000 o mitjançant la web de l’Ajuntament http://citaprevia.ripollet.cat.
  • Les sol·licituds estaran penjades al web de l’Ajuntament per tal de descarregar-la i a la mateixa oficina de registre també es podrà recollir en paper. També podeu descarregar-les aquí.

El període per a presentar la sol·licitud serà del 10 maig  al 29 de juny de 2021.

Edictes amb les bases de la convocatòria curs 2021-2022:

Eleccions al consell escolar

INFORMACIÓ a les FAMÍLIES de la COMUNITAT EDUCATIVA

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR, resolució EDU/3043/2021, de 6 d’octubre, per la qual s’estableix el calendari i el règim del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics.

Benvolgudes famílies,

El passat dia 6 d’octubre de 2021, el  Departament d’Educació ha publicat la resolució per renovar aquest curs el CONSELL ESCOLAR. En aquest sentit us volem fer arribar una reflexió important en relació a la PARTICIPACIÓ de les famílies en tot el PROCÉS com a necessitat de la mateixa comunitat educativa.

Considerem que el dret a participar com ciutadania i famílies dels infants i joves en l’òrgan de gestió de la vida educativa del nostre institut escola és un element essencial recollit en els eixos vertebradors que es despleguen en el nostre PROJECTE EDUCATIU i esdevé -sens dubte- una responsabilitat altruista en l’exercici d’aquest dret reconegut.

Us convidem a participar activament  VOTANT en aquest procés electoral amb l’objectiu de millorar la qualitat democràtica de la nostra comunitat educativa a través de la vostra representació en el Consell Escolar.

Tota la informació sobre les eleccions i el calendari d’actuacions la trobareu a la web del centre.

Moltes gràcies.

Cordialment,

Equip directiu

IE ELS PINETONS                                                    

Ripollet, octubre de 2021

RENOVACIÓ CONSELL ESCOLAR

CALENDARI DEL PROCÉS ELECTORAL

Carta Inici de Curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,
Comencem avui el nou curs 2021-2022, un curs que continua emmarcat dins la crisi sanitària provocada per la COVID 19, tot i que enguany podrem incorporar mesures més flexibles que ens facilitaran la recuperació de la vida quotidiana de la nostra comunitat educativa.


Després de l’experiència del passat curs, totes i tots nosaltres (infants, joves i adults) hem après a identificar que l’entorn escolar esdevé un espai de tranquil·litat, de confiança i de protecció pel nostre alumnat.

Aquest és un escenari que generarà més comunicació entre escola i famílies amb les mesures de protecció que ja coneixem: ús de mascareta i distanciament social.

Per altra banda, aquest curs celebrem el 15è aniversari de la creació de l’institut escola públic ELS PINETONS i us convidem a totes les famílies a participar en el disseny i propostes per portar a terme aquesta celebració. Ben aviat us informarem del format de l’esdeveniment.

Aquest 2021-2022 és un curs en què tota la plantilla docent ja està al centre, som 77 professionals d’Educació Infantil, Primària i Secundària. Aquesta incorporació de tot el personal ha facilitat el disseny i la planificació del curs i les tasques de preparació i coordinació interna de l’equip.

Tenim per davant un curs que iniciem amb un recorregut llarg de vida i aprenentatges dels nostres infants i joves que compartirem i, que també -sens dubte- ens farà créixer i aprendre a les persones de referència, tant famílies com mestres.

Us donem la benvinguda a l’escola, a l’institut, a la casa dels infants i joves des del convenciment que totes i tots gaudirem de les relacions de vida que s’establiran, i que aprendrem a construir-nos com a persones.

QUE TINGUEM UN BON CURS!


Equip de mestres i Equip directiu
institut escola públic ELS PINETONS Ripollet, 13 de setembre de 2021

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LES FAMÍLIES DELS INFANTS DE 3 ANYS (cicle PETITS)

Us informem que la reunió de presentació del curs 2021/2022 per a les famílies dels infants de 3 anys tindrà lloc el dilluns 6 de setembre de 2021 a les 17h.

Serà una trobada presencial amb les mesures higièniques adequades (ús de mascareta i ús de gel hidroalcohòlic).

Us demanem que vingueu una persona per família i que no hi assisteixin els infants.

En aquesta reunió es concretarà la data de l’entrevista personal que tindrà lloc abans de l’inici del curs.

Salutacions,

Institut escola Els Pinetons